Pizzerie Top 2021
26° Fandango
Il locale, ampio, funzionale e raffinato, è situato in periferia. Fandango costruisce la sua identità attraverso un rapporto stretto con il territorio. La scelta delle materie prime e la capacità di “metterle insieme” costituiscono il tratto distintivo di questa locale. Ci sono opzioni che sono diventate tradizioni come il lievito madre che “rinasce” da quasi trent’anni. Le farine consentono nuovi impasti ai multicereali, al farro, ai peperoni cruschi. Scelte la Margherita, la Super con un ripieno di ricotta di bufala lucana nel cornicione e la leggera e profumata Mimosa, tutte equilibrate e di ottimo gusto.
You can find this large, functional, and refined establishment on the outskirts of the city. Fandango has created its identity through a strict relationship with the territory. The distinctive trait of this restaurant can be found in the choice of the raw ingredients and the ability to “put them together.” There are some options that have become traditions, such as the sourdough which has kept on being “reborn” for almost thirty years. The flours allow for new doughs, multigrain, spelt, and with cruschi peppers. We chose the Margherita, the Super with a crust stuffed with Lucan buffalo ricotta and the light and fragrant Mimosa, all of which were well-balanced and with an excellent flavor.