Brick Fire Tavern
28° 50 Top Pizza USA 2022
Matthew Eesich e Inthira Marks hanno imparato a fare la pizza da uno dei maestri indiscussi di questa preparazione: Enzo Coccia. Solo dopo aver appreso come potevano lavorare su lievitazioni e condimenti sono tornati in Patria e hanno dato vita alla loro pizzeria. La pizza è di stile napoletano, molto simile a quella della tradizione, con San Marzano spremuti a mano, Fior di latte, Pecorino Romano e basilico. Una passione per la pizza, ma anche per l’Italia, infatti i prodotti per i condimenti così come la carta dei vini sono Made in Italy. Da provare la classica Margherita. Prezzi nella media del luogo, qualità altissima.
Matthew Eesich and Inthira Marks have learnt how to make pizzas from one of the indisputable masters of the trade: Enzo Coccia. Only when they had understood how they could work on the leavening and the ingredients did they return to their country to open up their pizzeria. The pizza is in the Neapolitan style, very traditional, with San Marzano tomatoes squeezed by hand, Fior di latte, Pecorino Romano and basil. A passion for the pizza, but also for Italy, in fact the ingredients for the toppings are imported from Italy, as are the wines on the wine list. A must is the classic Margherita. The prices are average for the location, and the quality is very high.