31° 50 Top Europe 2020

Acqua & Farina





Siamo nel cuore della città, a due passi dal lago. L’ambiente non è grande ma confortevole e vi si respira la tipica aria della pizzeria napoletana con un menu molto bene organizzato: dai fritti come antipasto
(c’è la frittatina di pasta con salsiccia e friarielli), alle pizze classiche, alle speciali, una piccola proposta anche di pizze in teglia e infine quelle vegetariane. Il pizzaiolo non sta seduto sugli allori, ma si aggiorna di continuo sulle tecniche di impasto e di lievitazione. Buona scelta nel beverage, soprattutto di birra, servizio preciso, svelto, attento e cordiale.




We are in the heart of the city, two steps away from the lake. The interior is not big, but it is comfortable, and you can breathe the typical air of a Neapolitan pizzeria. There is a well-organized menu, from the fried food starters (there is a pasta omelette with sausage and friarielli) to the classic pizzas, to the specials.  There is also a small offering of pan-baked pizzas, and vegetarian ones. The pizza chef never makes himself too comfortable though, he is always updating his knowledge on new kneading and leavening techniques. There is a good choice of beverages, especially the beers. The service is precise, quick, attentive and friendly.

like
pizzaiolo:

Ilario Aiezza

scarica foto

partner