La Màdia, sorta a Salerno nell’Irno Center realizzato dall’imprenditore Salvatore Iannuzzi, che ha coinvolto il figlio Fabrizio nella gestione di questa attività, rientra nella corrente delle pizzerie aperte per proporre in città una pizza di qualità in stile napoletano. Il giovane pizzaiolo vesuviano Francesco Miranda, studioso entusiasta di panificazione e lievitati, offre una pizza dove sia il disco di pasta che il cornicione sono apprezzabili per leggerezza e digeribilità. Molto lunga la lievitazione. Materie prime selezionate con grande cura e attenzione alla stagionalità e al colorato mondo di verdure e ortaggi. Personale di sala affiatato ed efficiente. Arredamento frutto di un armonioso mix di materiali e linee tradizionali e contemporanee.
The Màdia, found in Salerno in the Irno Center and realized by the businessman Salvatore Iannuzzi, who has involved his son Frabrizio in the management of this establishment, is within the trend of the pizzerias which have opened to propose a quality Neapolitan-style pizza in the city. The young Vesuvian pizza chef Francesco Miranda, an enthusiastic scholar of breads and leavenings, offers a pizza where both the disc of the dough and the crust are appreciated for their lightness and digestibility. Long leavening times. Primary materials selected with great care and attention to seasonality and to the colorful world of vegetables and produce. Staff in the dining area are well-organized and efficient. The decor is the result of a harmonious mix of materials in traditional and contemporary styles.