Decisamente ci troviamo in un luogo che fa della coerenza il suo punto di forza. Bio e salutare è la vocazione di questo locale. Le pizze realizzate con farine biologiche umbre molite a pietra sono rigorosamente realizzate partendo da un impasto con lievito madre. All’assaggio si percepisce un forte sapore di grano, l’uso di prodotti notevoli, il pomodoro e l’olio su tutti. È una pizza differente con un impatto di gusto più basso per la scelta salutare di dosare al minimo i condimenti, ma gradevole e coerente. Il personale di sala preparato e garbato rende l’esperienza ancora più positiva.
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We find ourselves in a place that has decided to make consistancy its strong point. Organic and healthy is the vocation of this establishment. The pizzas are made with organic, stone ground flours from Umbria, and made strictly from a sourdough starter dough. Upon tasting, one perceives a strong taste of grain, with a use of noteworthy products, tomato and oil on all. It is a different pizza with a lower taste impact of a due to the healthy choice of minimal dosing of the condiments however, the result is still pleasant and consistent. The dining room staff is well-prepared and polite and renders the experience even more positive.