Dal 2012 Gherardo sforna pizze nel suo piccolo locale nel quartiere di San Frediano, luogo cool dell’oltrarno fiorentino. Per le dimensioni, lo spazio stretto e caratteristico, sembra di trovarsi in un locale parigino.
Pochi coperti, circa 30, impongono un servizio informale e veloce per permettere una continua rotazione dei tavoli. Presente anche il servizio di pizzeria da asporto.
Si può scegliere tra le varie pizze proposte, scritte sulle lavagne appese al muro, da quelle tradizionali alle scelte del giorno, tutte in versione “napoletana”.
Since 2012 Gherardo has been making pizzas in his small establishment in the San Frediano district, a cool place in the Florentine area of Oltrarno. Given the size, the restricted space and characteristics, it gives the impression of being in a Parisian establishment.
Seating few, only about 30, they provide an informal and fast service to allow for a continual rotation of the tables. It is also possible to order pizza to-go.
It is possible to select from among the various pizzas offered, written on a blackboard hanging on the wall, from the traditional to the daily specials, all in Neapolitan-style.