Settimo cielo. In effetti ci si inerpica sui colli che dominano il Golfo dei Poeti per raggiungere questo locale disposto su due livelli: due sale, una veranda, una terrazza e una vista impagabile. Ma è anche vero che si guadagna una certa felicità con pizze ben fatte, scioglievoli, dal cornicione alveolato e scoppiettante, con esiti commendevoli per leggerezza e digeribilità. Pizzeria grande con forno a legna piccolo, che ha suggerito l’idea del pizzone al tagliere: peso equivalente a due pizze, due diversi gusti, sei spicchi e minor spazio occupato tra le fiamme. Il servizio è affabile e lesto, carta dei vini non banale.
The restaurant name means seventh heaven. In fact, to reach this place it is necessary to drive up the hills that dominate the Gulf of Poets. This establishment is set on two levels: two rooms, a veranda, a terrace and a priceless view. But it is also true that one gains a certain happiness with well-made, melt in your mouth pizzas, with a well-defined and crackling crust, with commendable results for lightness and digestibility. A large pizzeria with a small wood-fired oven, which inspired the idea of a large pizza on a cutting board: with a weight equivalent to two pizzas, two different flavors, six segments and less space occupied in the flames. The service is friendly and quick, the wine list is non-trivial.